تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲

حکم جلب ۴ نفر از مقصران ضرب و شتم  معلولان در مرکز  نیلوفران آبی

رئیس کل دادگستری استان بوشهر از صدور قرار جلب به دادرسی برای چهار نفر از اعضای مرکز نگهداری از معلولان نیلوفران آبی به علت ضرب و شتم معلولان خبر داد.

صدور قرار جلب4نفر از مقصران ضرب و شتم  معلولان در مرکز  نیلوفران آبی

اقتصاد۲۴-مهرانگیز در مورد برخورد با مقصران پرونده ضرب و شتم معلولانی که در مرکز نیلوفران آبی نگهداری می‌شدند، گفت: تاکنون برای چهار نفر از اعضای مجموعه شامل مدیر موسسه و دو نفر از کارکنان و فرد نگهبانی که معلولان را مورد ضرب و شتم قرار می‌داد، قرار جلب به دادرسی صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه این مرکز در حال حاضر توسط بهزیستی استان اداره می‌شود، گفت: از زمان وقوع حادثه تاکنون سه بار شخصا از مجموعه بازدید کرده‌ام و اکنون این مجموعه به خوبی اداره می‌شود.

مهرانگیز با بیان اینکه در این مجموعه قریب به ۱۰۰ معلول نگهداری می‌شود، گفت: حدود بیست نفر از معلولین به مرکزی در شهرستان کنگان منتقل شده‌اند و سازمان بهزیستی نیز در حال برگزاری مناقصه‌ای است تا بتواند مدیریت این مجموعه را پس از اعتبار و صلاحیت سنجی به یکی از مراکز خصوصی واگذار کند.


بیشتر بخوانید:مدیر کمپین معلولان: ضارب تا ۸ روز پیش در مرکز کار می‌کرد


۱۴ مرداد ماه ویدیویی از کتک زدن کودکان معلول بهزیستی در مرکز نگهداری نیلوفران آبی بوشهر در فضایی مجازی منتشر شد که باعث واکنش مردم شد. در پی انتشار این ویدئو رئیس کل دادگستری استان بوشهر همراه دادستان مرکز استان، معاون دادستان و مدیر کل بهزیستی استان از این مرکز بازدید و دستور بازداشت عامل ضرب و شتم معلولان را صادر کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار